Ook je voeten hebben regelmatig een grondige verzorging nodig. Je mag niet vergeten wat je ze soms niet allemaal aandoet: je stopt ze in veel te nauwe schoenen, loopt er thuis blootvoets op, gaan lopen of wandelen, in werkschoenen of laarzen die niet verluchtbaar zijn en noem maar op.


De voeten zijn onze bouwstenen van het lichaam. Alles gaat en staat daarop.

Inge is gespecialiseerd in het onderhanden nemen van allerlei probleemvoeten: eelt, likdoorns, eksterogen, eeltpitten, ingegroeide teennagels, ...

Onder bepaalde voorwaarden is het ook mogelijk om een terugbetaling van de mutualiteit te bekomen. Meer info hierover bij uw mutualiteit of in het schoonheidsinstituut.

MEDISCHE PEDICURE:


Volledige nagel-en eeltbehandeling, ook specifieke problemen. Bij de pedicure wordt er zowel manueel alsook met de sprayfreesmachine gewerkt om tot een mooi, afgewerkt eindresultaat te komen.


LAKKEN NAGELS


FANTASIE OP NAGELLAK


WELLNESSBEHANDELING:


Een extra verwennerij voor de voeten. Eerst ontspannen ze in een warm voetbadje met zuiverend badzout en vervolgens krijgen ze een peeling,pakking en volledige voetmassage.


PARAFFINEBAD:


Ideaal voor droge of gekloofde voeten. Door de paraffine neemt de huid de voetcrème beter op,waardoor je direct een zichtbaar beter resultaat hebt. De warmte doet ook goed voor reumapatiënten en bij wintervoeten.


VOLLEDIGE VOETMASSAGE:


Om terug op wolkjes te lopen...
Bij de pedicure worden de producten van Sixtuwohl en Footlogix gebruikt. Deze producten kunnen ook aangekocht worden voor thuisgebruik zodat je de voeten thuis verder kunt verzorgen met het voor uw voeten beste product. Enkel zo kun je een optimaal resultaat verkrijgen.

Schoonheidsverzorging Inge - Ruddervoordestraat 200 - 8820 Torhout - 0474/35.23.11 - info@schoonheidsverzorging-inge.be

Medische Pedicure